Coaches

Onze coaches werken landelijk vanuit diverse coach-locaties zodat we altijd in de buurt zitten en de lokale/regionale arbeidsmarkt goed kunnen volgen en netwerk inzetten.

Een aantal spreekuurlocaties:

 • Heerenveen
 • Emmen
 • Rijssen
 • Utrecht
 • Oosterhout
 • Nuenen
 • Den Bosch
 • Rotterdam
 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Venlo
 • Maastricht
 • Gouda
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Amersfoort
 • Hengelo
 • Deventer
 • Groningen
 • Assen
 • Tilburg
 • Nuenen
 • Eindhoven
 • Bergen op Zoom
Vitaal-Loopbaan-Over-ons

Vitaal Loopbaan stelt zich aan u voor:

Petra Aarts

Petra Aarts

Directeur Vitaal Loopbaan

Leuk dat je op onze website bent! Ik ben Petra Aarts en mag me de directeur en coach noemen van dit mooie bedrijf met een fijn team van collega’s. Vitaal Loopbaan omdat we mens en arbeid belangrijk vinden, dat het een goede match moet zijn in een loopbaanpad welke vaak anders loopt dan dat je ooit, in je schooltijd, had gedacht. Wie je ontmoet, wat er in je leven gebeurt het verandert jou en je loopbaan(wensen). Keuzes willen of moeten maken hierin, vraagstukken omtrent jou als individu en je werk we helpen je graag verder op weg.

Zelf heb ik  gestudeerd voor het HR vak, heb aansluitend een aantal jaren een mooie carrière als HR manager gehad maar de combinatie jong gezin en de dagelijkse reistijd/file heeft gemaakt dat 16 jaar gelden een carrièreswitch is gemaakt en samen met mijn man  een eigen Arbodienst A&P Arbo opgestart. Deze in 2016 verkocht, nog een aantal jaar in werkzaam gebleven tot in 2022 ook weer terug naar voor mij belangrijke elementen in het werk: persoonlijk contact en voor iemand anders van toegevoegde waarde kunnen zijn. Dit DNA zit in ons team als gemeenschappelijke deler.

We dragen graag ons steentje bij aan je duurzame inzetbaarheid.

Marieke van der Meij

Marieke van der Meij

Register Coach Practitioner

Als gecertificeerd (loopbaan)coach begeleid ik ruim 15 jaar mensen bij (loopbaan) coaching’s en spoor 2 trajecten.

Ieder mens is uniek, met zijn eigen talenten en competenties. Ik word blij wanneer ik een bijdrage kan leveren aan de bewustwording van deze talenten en competenties zodat mensen hernieuwd zelfvertrouwen krijgen om op zoek te gaan naar passende en duurzame mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Over mezelf kan ik zeggen dat ik een positief, enthousiast en toegankelijk persoon ben. Ik ben gewend om op verschillende niveaus te schakelen en te ondersteunen. Kernwoorden in de begeleiding zijn; ondersteunen, inspireren en soms ook confronteren. Maar altijd vanuit verbinding en met respect.

Nicole Deckers

Nicole Deckers

Re-integratie / Loopbaancoach

Mijn naam is Nicole Deckers en ik ben 4 jaar geleden gestart als loopbaancoach. Met dit werk ben ik gestart nadat ik werkzaam ben geweest bij diverse bedrijven binnen het werkveld van Human Resources. Met name als HR adviseur heb ik de medewerker begeleid in zijn of haar ontwikkeling en gaf ik advies en ondersteuning aan het lijnmanagement en directie.

Ik weet hoe betekenisvol een fijne werkplek is voor iemand. Daarom ligt de nadruk in mijn gesprekken op het onderzoeken van jouw kwaliteiten, talenten, competenties en op datgene wat je motiveert. Écht luisteren, oprechte interesse en positiviteit zijn woorden die mij omschrijven. Ik neem graag de tijd om je goed te leren kennen. Ik vind het belangrijk om met iedere klant een individueel traject op te stellen waarbij de ondersteuning op maat is passend bij de vraag.

Maaike van Bree

Maaike van Bree

Re-integratie- en loopbaancoach

Mijn naam is Maaike van Bree. In 2017 ben ik gestart bij een Arbodienst als Casemanager. Vervolgens kreeg ik de kans om mij verder te ontwikkelen in individuele begeleidingstrajecten en ben ik gestart als Re-integratie- en loopbaancoach. Eerst nog vanuit A&P Partners en nu onder de naam Vitaal Loopbaan.

Mensen begeleiden in de volgende stappen in hun loopbaan is wat ik met veel plezier doe. Dit kan zijn in een loopbaantraject vanuit de eigen ontwikkelbehoefte of vanuit noodzaak door bijvoorbeeld ziekte of dreigend baanverlies.

Ik heb een achtergrond in HR, loopbaanbegeleiding en verzuimbegeleiding door opleiding en werkervaring. Deze kennis en ervaring zet ik in om de begeleiding per traject af te stemmen op de behoeften en wensen van de klant. Geduldig, begripvol en samenwerken aan de beste oplossing zijn een paar woorden die mijn werkwijze omschrijven. Op deze manier probeer ik een veilige, vertrouwde omgeving te bieden en werken we samen om weer met plezier en gezond aan het werk te kunnen gaan of blijven.

portret.remco.2023

Remco ten Hoeve

Re-integratie- en loopbaancoach

Ik ben mijn loopbaan begonnen als HR adviseur bij diverse grote organisaties. Vanaf 2003 ben ik actief in het begeleiden van mensen vanuit een verzuim. Hierbij ben ik staat om rekening te houden met de diverse belangen die meespelen in het kader van re-integratie en in het bijzonder de wet verbetering poortwachter. Het actief meedenken als re-integratie/ loopbaancoach met zowel de werknemer als werkgever in kansen en mogelijkheden, maar wel met een dosis gezond realisme zijn mijn sterke pijlers. Als professional ben ik in een samenwerking met partijen goed in staat om de juiste balans te vinden tussen zorgvuldigheid en resultaatgerichtheid.

Verder ben ik als re-integratie/ loopbaancoach in staat om functionele mogelijkheden en belastbaarheid verantwoord om te zetten naar andere passende werkzaamheden, zowel in eigen werk als ander werk. Om mijn resultaatgericht werken goed te kunnen realiseren ben ik verder in het bezit van een kwalitatief goed en divers netwerk, zowel in Limburg als in Brabant. Verder ben ik vanaf 2011 actief als loopbaancoach binnen de sector zorg en welzijn.

In mijn rol als loopbaancoach ben ik dan ook in staat om met maatwerk loopbaanvragen effectief en aan de slag te gaan, hierbij geholpen door gebruik te maken van testen en of andere ondersteunende instrumenten. Daarnaast kan ik voor zowel werkgevers als ook werknemers gerichte adviezen verzorgen over mogelijkheden op de arbeidsmarkt, de geschiktheid van mensen voor bepaalde functies of ontwikkelingsmogelijkheden binnen of buiten het eigen vakgebied.

maura rijssemus

Maura Rijssemus

Re-integratie- en loopbaancoach

Hallo ik ben Maura Rijssemus en ik ben als re-integratie coach werkzaam in de regio Noord - Oost. Ik heb een HR achtergrond en heb de afgelopen 19 jaar bij verschillende grote tandartspraktijken gewerkt als praktijkmanager. Als manager heb ik op diverse niveaus veel individuele medewerkers en leidinggevenden mogen coachen. Na 19 jaar vond ik het tijd om mijn droom achterna te gaan en het coachen als mijn hoofdtaak te gaan maken. Bij Vitaal Loopbaan heb ik dit gevonden en mag ik met mensen werken die, door welke reden dan ook, niet meer bij hun eigen werkgever kunnen/willen blijven. Samen ontdekken wat de mogelijkheden zijn, welke competenties en drijfveren iemand heeft en diegene weer in hun kracht zetten is mijn doel.

Met een dosis humor, een beetje zelf spot, maar met oprechte aandacht voor iedereen probeer ik het beste uit iemand te halen. Empathie, luisteren en kansen zien en er voor gaan zijn mij op het lijf geschreven.

Monika profielfoto verkleind

Monika Zmuda Trzebiatowska

Re-integratie- en loopbaancoach

Monika: “Mijn naam is Monika Zmuda-Trzebiatowska. Als ervaren re-integratie- en loopbaancoach is mijn doel anderen te inspireren en te laten zien dat iedereen uniek is. Ik ben ervan overtuigd dat de uitdagingen die mensen momenteel ervaren, voortkomen uit hun verleden, overtuigingen en bewuste of onbewuste gedachten.

Met mijn achtergrond als trainer in de sportbranche leg ik de nadruk op het belang van de connectie tussen lichaam en brein en ik laat mijn coachees zien hoe deze verbinding cruciaal is voor hun welzijn. Mijn missie is om mensen te begeleiden in zelfonderzoek, zodat ze zich bewuster worden van hun emoties en leren hoe ze deze kunnen beheersen. Door dit proces kunnen ze weloverwogen keuzes maken en actief werken aan het vinden van een baan die echt bij hen past en het creëren van een gewenste toekomst.

Ik geloof sterk in het omarmen van zwaktes en deze om te zetten in kracht, zodat mensen zich kunnen concentreren op waar ze echt goed in zijn. Laten we samen werken aan het ontdekken van jouw unieke krachten en het creëren van een pad naar een positieve en hoopvolle toekomst.

Marisja van Huijgevoort

Marisja van Huijgevoort

Re-integratie- en loopbaancoach

In 2017 gestart in de re-integratie. In eerste instantie als Casemanager bij een Arbodienst. Hier heb ik diverse werkgevers en heel veel werknemers mogen begeleiden gedurende gehele verzuim periode (kort en lang verzuim). Heb hier ook mijn diploma Casemanagement Regie Op Verzuim (CROV) behaald. Vervolgens ben ik me gaan specialiseren als  re-integratiecoach 2e spoor.

Dit doe ik nu een aantal jaar met veel plezier en vanaf de start van Vitaal Loopbaan bij hen.

Ik ben moeder van een zoontje en dochtertje en werk 3 dagen per week bij Vitaal Loopbaan. Ik kijk uit naar nieuwe ontmoetingen met medewerkers die ik weer kan ondersteunen bij het vervolgen van hun loopbaan. Ik zoek graag de speelruimte op die de wetgeving geeft. Het draait om het individu waarbij we de wettelijke processen in acht nemen, die is voor iedereen gelijk maar het individu maakt dat het maatwerk wordt en is leidend.

Mascha Wigboldus

Mascha Wigboldus

Re-integratie / Loopbaancoach

Even voorstellen:
Mascha Wigboldus

Binnenkort heb je je eerste afspraak met je coach, Mascha. We kunnen ons voorstellen dat je dit best spannend vindt. Vandaar dat wij haar alvast aan je willen voorstellen. Mascha zal snel met je contact opnemen om een eerste afspraak in te plannen.

Hallo, ik ben Mascha. Ik ben bij Vitaal Loopbaan werkzaam in de regio Noord Nederland. Inmiddels ben ik ruim twintig jaar werkzaam in het sociaal domein. Ik begon in het sociaal cultureel werk en werkte vervolgens als Humanistisch vormingsdocent, als bedrijfstrainer bij UWV, als ambulant begeleider, als jobcoach en re-integratiecoach. Om mij door te ontwikkelen volgde ik verschillende opleidingen en trainingen, waaronder die van leerkracht, loopbaancoach en Jobcoach. De rode draad: Anderen ondersteunen in het vinden van (ander) passend werk. Ik vind het dankbaar werk om in deze zoektocht een stukje met je mee te lopen en te kijken naar de mogelijkheden. “

Ik ontmoet je graag binnenkort!

Mascha Wigboldus
Reïntegratie-/Loopbaancoach
Je kan mij bereiken via:
Tel. 06 34 26 71 54

Foto Esther uitgeknipt en verkleind

Esther van Hoof

Re-integratie / Loopbaancoach

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Esther van Hoof en ik werk vol enthousiasme als re-integratie / loopbaancoach bij Vitaal Loopbaan.

Mijn professionele achtergrond ligt in de zakelijke financiële dienstverlening, waar ik 25 jaar waardevolle ervaring heb opgedaan in het bedrijfsleven. Tijdens deze loopbaan heb ik ook kennis gemaakt met coaching. Hier stond het coachen van projectleden en collega’s centraal maar ook in het contact met klanten. Dat smaakte naar meer en heb ook zelf een loopbaankeus gemaakt; ik ben mijn passie gaan volgen, ben gerichte opleidingen gaan volgen waaronder Vitaliteitscoach en Loopbaancoaching en heb dus de overstap gemaakt naar het professionele coach vak.
Als coach ben ik gepassioneerd om personen te begeleiden bij het ontdekken van hun interesses en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, het overwinnen van obstakels en een andere kijk te krijgen op hun loopbaan.

Waar ik energie van krijg: mensen begeleiden in hun zoektocht naar een baan die bij ze past, waar ze energie van krijgen en waarbij ze het gevoel krijgen “hier zit ik op mijn plek”.

Ik kijk ernaar uit met jou samen te werken en je te ondersteunen bij je reis naar succes en persoonlijke vervulling.

Kelly Keuter

Kelly Keuter

Re-integratie / Loopbaancoach

“Ik ben Kelly Keuter en werk als re-integratie coach in de regio Oost. In 2017 ben ik gestart als geregistreerde Casemanager bij de arbodienst. Ik heb een HR achtergrond en heb 17 jaar gewerkt als leidinggevende bij een zakelijke dienstverlening.

Het in contact zijn met mensen is wat ik het allerliefste doe! Met oog voor de mens en met veel geduld ontdek ik graag samen wat de mogelijkheden zijn.

Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om langdurig ziek te zijn en dat helpt om te begrijpen hoe het is om in onzekerheid te leven.

Als Re-integratie- en loopbaancoach zal ik mijn kennis en ervaring gebruiken voor een zo goed mogelijke begeleiding. In een veilige, vertrouwde omgeving werken we samen om kansen te benutten voor een zinvol bestaan.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Anta-verkleind

Anita Werrie

Re-integratie / Loopbaancoach

Mijn naam Anita Werrie en ik werk met veel plezier als re-integratie / loopbaancoach bij Vitaal Loopbaan.
Sinds 2016 heb ik bij verschillende arbodiensten gewerkt en heb ik medewerkers mogen begeleiden in het proces van re-integratie en verzuim. In dit werk merkte ik dat ik met name van de gesprekken waarin ik mensen op een coachende wijze verder kon helpen energie kreeg. Bij Vitaal Loopbaan heb ik de kans gekregen om mensen te coachen die, om wat voor reden dan ook, een nieuwe stap in hun loopbaan gaan maken.

Vanuit oprechte interesse, een open blik en een veilige omgeving hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan die nieuwe stap. Mensen waar ik mee heb samengewerkt zien mij als iemand die empathisch is, goed kan luisteren en kan helpen om helderheid in bepaalde situaties te scheppen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en met je mee te lopen in de zoektocht naar een nieuwe en fijne werkplek.

Fleur Lambregts

Fleur Lambregts

Back-Office

Ik ben Fleur Lambregts, student aan de Fontys in Tilburg (HBO Rechten) Tijdens mijn opleiding Management Assistente heb ik diverse ondersteunende taken gedaan voor een Arbodienst. Nu ben ik werkzaam bij Vitaal Loopbaan als Back-office / Trajectassistente voor 16 uur per week.

Mijn interesse ging meer uit naar algemeen administratief ondersteunend werk en kon toen bij Vitaal Loopbaan in deze functie starten. Ik maak met name offertes, ben betrokken bij de planning en zet de trajecten klaar in ons client volgsysteem en doe overige (administratief) ondersteunende taken voor de coaches.