Je bekijkt de diensten voor werknemers.

Ga naar de diensten pagina →

Arbeidsdeskundig onderzoek – Werknemer

Home » Werknemer » Arbeidsdeskundig onderzoek – Werknemer

Middels inzet van de arbeidsdeskundige krijgt u advies over de re-integratiemogelijkheden van u als (gedeeltelijk) arbeidsongeschikte werknemer. Dit gebeurt middels een gesprek met u en uw werkgever inclusief een bedrijfsbezoek. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden terugkeer in eigen werk, terugkeer in eigen werk na aanpassingen, ander passend werk bij uw werkgever en de mogelijkheden bij andere werkgever. Ten behoeve van het onderzoek is een Inzetbaarheidsprofiel / Functionele Mogelijkheden Lijst van de bedrijfsarts leidend om belastbaarheid van u met uw functie te kunnen maken.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Onze diensten

Vitaal Loopbaan richt zich op mensen in ontwikkeling, die aan de slag gaan met vragen rondom werk en persoon. Dit kan zijn in het kader van outplacement, heroriëntatie, coaching of re-integratie. Centraal staat het begeleiden van mensen bij het effectief richting geven aan hun loopbaan.

Wij zien het als een uitdaging de blijvende ontwikkeling en optimale inzetbaarheid van mensen te stimuleren door te ondersteunen bij onderstaande diensten.