Je bekijkt de diensten voor werknemers.

Ga naar de diensten pagina →

Outplacement – Werknemer

Home » Werknemer » Outplacement – Werknemer

De wegen moeten gaan scheiden, de reden kan zijn:

  • Een reorganisatie van het bedrijf;
  • Een onoplosbaar conflict tussen u en uw medewerk(st)er;
  • De medewerk(st)er en de functie zijn uit elkaar gegroeid en passen niet meer bij elkaar op basis van competenties en zijn ook niet binnen redelijke termijn aan te leren.

Het is al lastig genoeg maar toch kunt u zelfs in deze situaties veel betekenen voor uw medewerk(st)er. Een outplacementtraject aanbieden, eventueel uit het budget van de transitievergoeding. De overgang van huidig werk, starten met zoektocht naar ander werk; wij kunnen met onze ervaring en deskundigheid de medewerk(st)er in kwestie verder helpen zodat er weer ruimte komt voor nieuw toekomstperspectief.

Het gemeenschappelijke doel om ander werk te vinden waarin de medewerk(st)er weer hernieuwd arbeidsplezier ervaart, dat is waar we het voor doen. We helpen ze inzicht te geven in waar hun kwaliteiten liggen; qua kennis, ervaring, drijfveren en leervermogen. Dit geeft nieuwe inzichten en nieuwe energie. We gebruiken daarvoor diverse opdrachten die reflecteren en weer even bewust maken van de nieuwe kansen die er ontstaan.

Outplacement

Onze diensten

Vitaal Loopbaan richt zich op mensen in ontwikkeling, die aan de slag gaan met vragen rondom werk en persoon. Dit kan zijn in het kader van outplacement, heroriëntatie, coaching of re-integratie. Centraal staat het begeleiden van mensen bij het effectief richting geven aan hun loopbaan.

Wij zien het als een uitdaging de blijvende ontwikkeling en optimale inzetbaarheid van mensen te stimuleren door te ondersteunen bij onderstaande diensten.