Je bekijkt de diensten voor werknemers.

Ga naar de diensten pagina →

Duurzame inzetbaarheidsscan – Werknemer

Home » Werknemer » Duurzame inzetbaarheidsscan – Werknemer

Wil je graag eens in kaart brengen waar je nu staat ten opzichte van huidig en toekomstig functioneren? Even stiltaan bij de items rondom: Gezondheid – Kennis en vaardigheden – Motivatie en tot slot werk- privébalans. Bij Vitaal Loopbaan bieden we je een digitale vragenlijst met deze items. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 25 minuten. Je krijgt vervolgens een individuele rapportage, als spiegel voorgehouden. Het zet je weer even in hier en nu en blikt vandaaruit vooruit. Welke punten verdienen aandacht, wat kan ik op korte termijn zelf realiseren waarbij heb ik hulp van anderen nodig. We bieden je dan de gelegenheid tot een gesprek met een coach waarmee je samen een persoonlijk Actieplan gaat opstellen.

Duurzame inzetbaarheidsscan

Onze diensten

Vitaal Loopbaan richt zich op mensen in ontwikkeling, die aan de slag gaan met vragen rondom werk en persoon. Dit kan zijn in het kader van outplacement, heroriëntatie, coaching of re-integratie. Centraal staat het begeleiden van mensen bij het effectief richting geven aan hun loopbaan.

Wij zien het als een uitdaging de blijvende ontwikkeling en optimale inzetbaarheid van mensen te stimuleren door te ondersteunen bij onderstaande diensten.