Je bekijkt de diensten voor werkgevers.

Ga naar de diensten pagina →

Duurzame inzetbaarheidsscan – Werkgever

Home » Werkgever » Duurzame inzetbaarheidsscan – Werkgever

Duurzame inzetbaarheid, employabiliteit, leeftijdsbewust personeelsbeleid. Als werkgever draait het om: hoe behoud ik mijn personeel, hoe hou ik ze gemotiveerd en gezond aan het werk. Rekening houdend met krapte op arbeidsmarkt, vergrijzing / medewerk(st)ers die langer aan het werk moeten blijven etc. Er is niet 1 simpele oplossing. Wel kunt u inzicht verkrijgen in uw huidige personeelsbestand door inzet van de DIX.

De Duurzame Inzetbaarheid Index (DIX) is een door TNO ontwikkelde en gevalideerde digitale vragenlijst. De vragen bestaan uit de onderdelen kennis en vaardigheden, motivatie, gezondheid, werk-privé en naar de huidige en toekomstige inzetbaarheid van de medewerker.

Op basis van deze informatie kunt u vervolgacties uitzetten, voor groepen of individuen. Wij kunnen samen met u dit proces begeleiden; vanaf vragenlijst tot en met vervolgacties.

Duurzame inzetbaarheidsscan

Onze diensten

Vitaal Loopbaan richt zich op mensen in ontwikkeling, die aan de slag gaan met vragen rondom werk en persoon. Dit kan zijn in het kader van outplacement, heroriëntatie, coaching of re-integratie. Centraal staat het begeleiden van mensen bij het effectief richting geven aan hun loopbaan.

Wij zien het als een uitdaging de blijvende ontwikkeling en optimale inzetbaarheid van mensen te stimuleren door te ondersteunen bij onderstaande diensten.