Je bekijkt de diensten voor werkgevers.

Ga naar de diensten pagina →

Loopbaancoaching – Werkgever

Home » Werkgever » Loopbaancoaching – Werkgever

Heeft u inzicht in de betrokkenheid/motivatie/talenten van uw medewerk(st)ers. De organisatie verandert maar ook de wereld om hen heen. Werkinhoud, privésituaties, samenstelling teams. Op een aantal zaken kunt u invloed uitoefenen, een aantal ook niet maar wat u wel kunt doen is het “goede” gesprek aan blijven gaan.

Vitaal Loopbaan kan u helpen dit inzicht te geven en biedt u handvatten voor het gesprek. Zo voorkomt u ongepland verloop, verzuim of andere onnodige kosten omdat de focus op verkeerde zaken ligt. Daarnaast kunnen loopbaancoaches uw medewerk(st)ers ondersteunen in het (her)vinden van de juiste fit, bij voorkeur binnen de eigen organisatie. Er is vaak meer mogelijk dan u samen denkt.

Waarom Vitaal Loopbaan:

  • Vakkundige loopbaancoaches
  • Altijd maatwerk
  • Diverse (online) tests
  • Tools voor het “goed” gesprek tussen Werkgever en Werknemer, inclusief een actieplan
Loopbaancoaching

Onze diensten

Vitaal Loopbaan richt zich op mensen in ontwikkeling, die aan de slag gaan met vragen rondom werk en persoon. Dit kan zijn in het kader van outplacement, heroriëntatie, coaching of re-integratie. Centraal staat het begeleiden van mensen bij het effectief richting geven aan hun loopbaan.

Wij zien het als een uitdaging de blijvende ontwikkeling en optimale inzetbaarheid van mensen te stimuleren door te ondersteunen bij onderstaande diensten.