Je bekijkt de diensten voor werkgevers.

Ga naar de diensten pagina →

Re-integratie 3e spoor – Werkgever

Home » Werkgever » Re-integratie 3e spoor – Werkgever

Ben je eigen risico drager dan blijf je nog tot max. 12 jaar na 1e ziektedag verantwoordelijk om iemand te (laten) ondersteunen naar een andere baan. Wij kunnen uw medewerkers hierbij de handvatten bieden waarbij we onder andere aan de slag gaan met ; zoekprofiel (wat kan je, waar is het te vinden), persoonsprofiel (wie ben je, wat wil je, motiverende facturen, belemmerende factoren etc) en plan van aanpak, proefplaatsing/stage. Einddoel zal minimaal zijn dat men weer zelfstandig of aan het werk is of weet waarop ze moeten solliciteren en waar het te vinden is.

Je hebt hierin de keus uit een traject voor 6 of 9 maanden maximaal.

Reintegratie 3de spoor

Onze diensten

Vitaal Loopbaan richt zich op mensen in ontwikkeling, die aan de slag gaan met vragen rondom werk en persoon. Dit kan zijn in het kader van outplacement, heroriëntatie, coaching of re-integratie. Centraal staat het begeleiden van mensen bij het effectief richting geven aan hun loopbaan.

Wij zien het als een uitdaging de blijvende ontwikkeling en optimale inzetbaarheid van mensen te stimuleren door te ondersteunen bij onderstaande diensten.